Ofte stillede spørgsmål

Betalinger

Betalingskort:
Vi modtager Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, VISA Electron samt VISA. Vi tilbyder også rentefri finansering af køb op til 2000 kr, samt finansering af varekøb op til 10.000 kr igennem ViaBill. 

Gebyrer:
Der er ingen gebyrer ved betaling.

Hvornår trækkes beløbet:
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Handel på efterkrav:
Vi tilbyder ikke handel på efterkrav. Er du håndværker, institution eller lignende, så kontakt os gerne for en b2b-adgang med mulighed for handel gennem ean og faktura. 

Fejlbestilling/reklamation

Har du bestilt en forkert vare eller fortrudt dit køb, har du j.fr. Købeloven 14 dages returret.

Du skal seneste 14 efter købt udfylde den medfølgende returformular og sende til os pr mail til info@vvsfix.dk

Har du modtaget varen skal den returneres til vores adresse, Sverigesvej 16, 4200 Slagelse. 

Kontakt os

Vi kan kontaktes på vores hovedtelefonnr.: 71 99 24 88 eller på mail: info@vvsfix.dk. Vi kan kontaktes alle hverdage mellem 08 - 16.  

Vi bestræber os på at svare alle henvendelser indenfor 24 timer. Vi er i dagtimerne normaltvis også tilgængelig på chatten, så kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Kunderservice

Har du spørgsmål til et produkt, en leverance eller andet så kontakt os endelig. Vi har erfarne uddannet personale klar til at hjælpe. Vi kan kontaktes på telefon: 71 99 24 88 eller på mail: info@vvsfix.dk eller på chatten. 

Levering og leveringstid

Levering:

Varer sendes med enten fragtmand, Post Danmark eller egen bil. 

Leveringstider:

Vores leveringstider varierer afhængig af hvornår på dagen du bestiller, og om det er op til weekend eller helligdag. Leveringstiden ligger typisk på 1-2 dage for alle lagervarer. Har du spørgsmål til en konkret sag, er du altid velkommen til at kontakte os. Leveringstider er altid med forbehold for mellemsalg.

Forsinket levering:

Vi bestræber os på, at give omgående besked hvis en vare ikke er på lager eller hvis leverancen bliver forsinket.

Kompensation for forsinkede leverancer:

Vi yder ikke kompensation for forsinkede leverancer. 

Hvem kan handle hos VVSfix

Alle kunder er mere end velkommen.
Vi sælger til både private, professionelle samt offentlige. 
Er du håndværker, institution eller lignende, så kontakt os gerne for en b2b-adgang med mulighed for handel gennem ean og faktura. 

PriceRunner Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.
Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for en time efter dit køb. At blive medlem koster intet og tager mindre end tre minutter! Bliv gratis medlem på PriceRunner
For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som forbruger. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er beskadiget, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.
Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.
På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der er undtaget garantien, samt de gældende betingelser.
Forbrugere skal kunne føle sig trygge, når de handler online - det er formålet med Købsgarantien. På PriceRunners hjemmeside vises de udvalgte butikker, der indgår i garantien, med Købsgaranti-symbolet ud for deres navn. Vi er glade for at være en af de udvalgte butikker!