Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
VVSfix ApS
CVR: 37395455
Hestehavevej 8
4952 Stokkemarke

info@vvsfix.dk

Priser

Alle priser på vvsfix.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms.
Alle priser på vvsfix.dk angives inklusive alle afgifter, told, moms m.m.
Aftaler på vvsfix.dk kan indgås på følgende sprog: Dansk

VVSfix tager forbehold for pris- og afgiftsændringer, fejl i tekst og priser samt udsolgte varer.
VVSfix kan til enhver tid annullerer en ordre, hvis ordren eller ordregiver skønnes at udgøre, eller kunne udgøre, skade på virksomheden. 

Betaling

På vvsfix.dk er der ingen betalingsgebyrer.
Du kan betale med følgende betalingsmidler:
Dankort og VISA/Dankort. Gebyr: 0 kr.
EDankort. Gebyr: 0 kr.
Dansk-udstedte Mastercard, Maestro og Visa Electron: Gebyr 0% af transaktionsbeløbet.
Udenlandske kort: Gebyr op til 3%

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Varer sendes med fragtmand eller PostNord. Fragtmetoden bestemmes af vores leverandører.
Leveringsgebyr er 79 kr. Ved køb af store rør, f.eks. jordvarmerør, kan der forekomme yderligere gebyr for specialpaller. Du vil i det tilfælde blive oplyst herom, inden afsendelse.

Sendes ordren med fragtmand bliver varen leveret til fortovskant.
Der leveres uden kvittering for leverance, medmindre andet er aftalt på forhånd.
Hvis den bestilte vare er i restordre, bliver du kontaktet af vores kundeservice hurtigst muligt.

Ordren vil som udgangspunkt blive sendt som én samlet forsendelse, hvis dette er muligt. I nogle tilfælde kan levering ske i flere forsendelser afhængig af lagerstatus eller hvis ordren indeholder varer fra flere forskellige lagre m.m.

VVSfix tager forbehold for force majeure som medfører ekstraordinære omstændigheder, som medvirker til, at det bliver umuligt at opfylde og indfri aftalevilkårene. Force majeure omfatter bl.a. krig, pandemier, strejker og naturkatastrofer.

Afhentning

Hvis du ønsker at afhente dine bestilte varer, kan det kun ske ved forudgående aftale.

For afhentning kontakt os venligst på mail inden bestilling.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vvsfix.dk.
Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Fortrydelse kan kun ske ved meddelelse herom pr. mail til info@vvsfix.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Varen vurderes, når vi har denne i hænde efter returnering. Er originalemballagen væsentligt forringet eller manglende kan dette udgøre et delvist nedslag i returbeløbet.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer af special volumen eller vægt.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 1.500 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Indeholder din ordre mere end én vare, og fortryder du kun dele af ordren, returneres eventuelle fragtomkostninger ikke. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: VVSFIX ApS, Hestehavevej 8, 4952 Stokkemarke. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Sendes varen til reparation eller kommer der en fagmand ud for at inspicere varen, vil der blive opkrævet et gebyr, hvis det konstateres, at der ingen fejl er eller fejlen er opstået ved forkert brug.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Varen sendes til: VVSFIX ApS, Hestehavevej 8, 4952 Stokkemarke. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos VVSfix og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Som registreret hos VVSfix har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Info@vvsfix.dk
Den dataansvarlige på vvsfix.dk er Direktør Mickey Klarskov.


Klageadgang 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig til VVSfix. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 09.11.2023

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

VVSFIX ApS
Hestehavevej 8
4952 Stokkemarke
E-mail: info@vvsfix.dk 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)