Luft til Luft

1 til 24 af 29

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 29

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe udnytter den energi der er i udendørsluften og konverterer den til varme, som bliver blæst ind i dit hus. Luft til luft varmepumper bliver i stigende grad mere populært i sommerhuse. Det er b.la. fordi varmepumpen har en utrolig høj strømbesparelse, så foruden at få et godt indeklima, så kan du spare mange penge med en luft til luft varmepumpe.

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe? 

Helt lavpraktisk, så består varmepumpen af to dele.

Der er en udedel, som er monteret udenfor huset. Udedelen komprimerer her varmen i kølevæsken og flytter det indenfor til varmepumpens anden halvdel, nemlig inderdelen.

En stor fordel ved luft til luft varmepumpen, er at du sparer især penge om vinteren. Det er fordi, der er nok varme i selv koldt vejr til at komprimere varme og flytte det indenfor. På denne måde sparer du penge, modsat f.eks. elvarme, som skal bruge meget energi på at generere varme om vinteren.

Godt for miljøet og store besparelser på el

En af de allerbedste ting ved en luft til luft varmepumpe, det er at den leverer cirka 4 gange så meget varme, som den bruger af energi. Det betyder ikke alene, at din elregning bliver markant lavere, det er også rigtig godt for miljøet.

Gode priser hos VVSfix

Køb din luft til luft varmepumpe her hos VVSfix. Hos VVSfix er vi en gruppe uddannet fagfolk, som er glade for at besvare dine spørgsmål, skulle du have nogen. Er du f.eks. i tvivl om hvilken varmepumpe, som er den rigtige for dig, så kontakt os på tlf: 71 99 48 40 eller på info@vvsfix.dk.

Vi bestræber os på at have de bedste priser og den bedste service i Danmark. Vi benytter samme leverandør, som professionelle virksomheder. Du kan derfor altid vide dig rolig med at kvaliteten er i orden.