VVS

1 til 24 af 35089

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 35089

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vand, varme og sanitet.

Du finder Danmarks bedst udvalg inden for vvs artikler og vvs produkter hos os. Brug vores søgning hvor du kan søge efter alle vvs-varenumre og navne på vvs-produkter. Du kan også fremsøge vvs-varer ud fra vores kateogorier ved at bruge menuen på forsiden eller topmenuen. Vi bruger samme grossister som alle professionelle vvs-installatører som sikrer den bedste kvalitet for alle varer. Vi har vvs-uddannet personale, så send os gerne en mail på info@vvsfix.dk, så svarer vi hurtigst muligt. 

VI har alt indenfor VVS

Uanset om du har brug for kvalitets sanitetsprodukter til opsætning af et nyt moderne badeværelse, skal have lagt gulvvarme, eller have isoleret, så finder du alt hvad du har brug for her hos VVSfix. 

VVS til det moderne badeværelse

Drømmer du om et nyt badeværelse? Vil du renovere dit nuværende badeværelse, eller ønsker du bare noget helt specifikt som passer perfekt til din fantastiske stil. Hos VVSfix tilbyder vi et stort sortiment af produkter til badeværelset. Hvis du er på udkig efter brusere, vaske, brusekabiner, badekar, toilet, møbler eller andet, så finder du det her hos VVSfix.

Rør og fittings

Rør & fittings er essentielt for næsten alt VVSarbejde. Hos VVSfix finder du et stort og varieret udvalg af rør og fittings i høj kvalitet. Vi hjælper altid gerne med rådgivning af dine vvs-installationer, ring til os på tlf: 71 99 24 88, hvis du f.eks. er i tvivl om hvilke rør & fittings der er de rigtige for dit projekt.

Varme

Har du brug for at varme huset op. Opvarmning af boligen er en nødvendighed for os alle sammen. Hos VVSfix kan du finde alt du skal bruge til at varme ethvert rum op. Uanset om du skal bruge tilbehør til radiator, eller om du skal bruge gas, olie, fjernvarme units eller varmepumper, så har vi den bedste kvalitet til de bedste priser.

Vi er eksperter i VVS

Når det kommer til, gør det selv VVS, så kan det godt være svært altid at have fuldt ud styr på teknikken. Derfor kan du sparre med en af vores eksperter med praktisk erfaring i VVS-installering. Vi bestræber os på at levere Danmarks bedste service, og vil gerne høre fra dig hvis du har nogen spørgsmål.