Luft til Vand

1 til 24 af 90

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 24 af 90

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Luft til vand varmepumpe

Med en luft til vand varmepumpe kan du væsentligt reducere dine varmeudgifter. Det gør du ved at genbruge udeluften til at opvarme din bolig og dit brugsvand. Det er mere miljøvenligt og billigere, med en luft til vand varmepumpe end med f.eks. et olie- eller et gasfyr, da ventilatoren leder udefra luft igennem varmepumpen, som så omdanner luften til rumvarme og varmt vand i bruseren.

Spar penge med en luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpen er en billig og bæredygtig varmekilde i forhold til f.eks. naturgas og elvarme. En luft til vand varmepumpe er en engangsinvestering, som på relativt få år, tjener sig selv ind igen i årlig energibesparelse.

Hvor meget du sparer med en varmepumpe, afhænger af forskellige variabler som størrelsen på din bolig, byggeår, vedligeholdelse, forbrug og Co2 udslip pr. år. Mht. f.eks. byggeår, så er det bygningens isoleringsgrad og radiatortype som kan variere fra hvornår bygningen er grundlagt.

Med en luft til vand varmepumpe sparer du flere penge årligt des større din bolig er.  Her hos VVSfix har vi mange varmepumper i forskellige størrelser og mærker, så vælg den varmepumpe som passer til netop dig. Vi har mange års erfaring med varmepumper, så har du brug for råd og vejledning til valg af varmepumpe, så ring til os på 71 99 24 88 eller skriv til os på info@vvsfix.dk, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Hvornår er det en god ide at skifte til en luft til vand varmepumpe?

Skal du skifte fra oliefyr, gasfyr, elvarme eller naturgas, og du evt. ikke har nok jordareal til en jordvarmepumpe, så er det en god ide at skifte til en luft til vand varmepumpe. 

Det kan være ekstra prisbesparende med en luft til vand varmepumpe, hvis du har vandbåren gulvvarme i boligen. Det er fordi vandet fra en varmepumpe har en lavere fremløbstemperatur end mange andre varmekilder. Varmen i rummet fordeles derfor effektivt fra hele gulvfladen af, hvilket er økonomisk besparende fremfor opvarmningsforbruget ved f.eks. et oliefyr eller et gasfyr.

Klimastyring

Vil du gerne have fuldstændig styr på din boligs indeklima, og dermed din energibesparelse, så køb et klimastyringssystem her hos VVSfix.  Med et klimasystem kan du styre din boligs temperaturmåling, ventilation, energiproduktion, og meget mere.

Tilbehør og reservedele til klimasystem

Har du brug for tilbehør og reservedele til dit klimasystem? Hos VVSfix finder du lige de reservedele du har brug for til gode priser. Køb f.eks. cirkulationspumper, kondensrør eller montageblokke.

Uanset hvad du har brug for, så finder du det her hos VVSfix.