Hurtig levering

Fuld returret

71 99 24 88 - info@vvsfix.dk

Fischer Fixtainer sortiment

Billedet kan afvige fra det akutelle produkt
Tilbud

Fischer Fixtainer sortiment

Fischer Fixtainer sortiment - Power-Fast FPF II BC, L-Boxx Mini, kasse a 250stk ass.

Varenummer: 516750228

640,50 DKK / stk

Uden moms: 512,40 DKK

Vejl. pris: 1.423,75 DKK

Levering 1 - 3 hverdage hvis lager haves.

stk

Se vores tilfredse kunder på Trustpilot:

Beøsg vvsfix på facebook

Detaljer

fischer FixTainer er en praktisk universel sortimentkasse med dybler, skruer og kroge til de mest almindelige befæstelser og byggematerialer.Samspillet mellem de nøje udvalgte komponenter sikrer altid en sikker fastgørelsesløsning.Takket være det gennemsigtige låg er det nemt at få et overblik over kassens indhold. Dette sparer tid og garanterer at de passende fastgørelseselementer er valgt. Beskrivelse af dyblens funktion og et overblik af de egnede byggematerialer på bagsiden af FixTainer sørger for ekstra sikkerhed til installatonen.fischer FixTainer er nem at transportere takket være det store håndtag. De aftagelige dele sørger samtidig for at kassen altid passer til dine behov.
fischer DuoPower giver et meget stærkt hold som er et resultat af dens to komponenter: Afhængigt af byggematerialet, den grå komponent, som er lavet af nylon af høj kvalitet, aktiverer den optimale produktfunktion (udvidelse, sammenfoldning) for det bedste hold. Udvidelsesvingerne på den røde komponent støtter den sikre udivdelse og tilbyder ekstra sikkerhed til den grå komponent. Nem indskruning af skruen og korrekt stramning for at afslutte - skruen må ikke over-strammes. Kanten på dyblen sikrer at dyblen ikke glider ind i borehullet.Fordele:
  • 2-komponentsmaterialer for optimale belastningsværdier og intelligente egenskaber afhængig af substratet.
  • Fremragende feedback fra dyblem. Du ved præcis når dyblen er installeret perfekt.
  • Den smalle kant på dyblen sikrer at den ikke glider ind i borehullet.
  • Den savtakkede anti-rotationsmekanisme forhindrer rotation i boringshullet under installation.
fischer spånskrue PowerFast FPF II CTP er en elforzinket skrue med undersænket hoved, TX kærv og delgevind. Det undersænkede hoved med TX kærv garanterer optimal kraftoverførsel med maksimal bit stabilitet ved planmontage. Delgevindet muliggør en sikker fastgørelse mellem træmaterialer. Skruen egner sig til fastgørelse af lastbærende komponenter i belagt træ, blødtræ, hårdttræ og træforbindelser.fischer spånskrue PowerFast FPF II PTF er en elforzinket skrue med pan hoved, TX kærv og fuldgevind. Pan hovedet inkl. TX kærv garanterer optimal kraftoverførsel med maksimal bit stabilitet.Det runde hoved gør skruen særlig velegnet til at fastgøre metal på træ f.eks. ved beslag, skinnesamlere eller bjælkesko. Spånskruen med fuldgevind muliggør højere udtrækslast.Antal dele pr. Boks: 250 Stk.Indhold pr. boks:
  • 70 stk. DuoPower x 25
  • 50 stk. DuoPower 6 x 30
  • 30 stk. DuoPower 8 x 40
  • 50 stk. FPF II PTF 4,0 x 40 BC
  • 15 stk. FPF II PTF 5,0 x 50 BC
  • 15 stk. FPF II CTP 4,5X50 BC
  • 20 stk. FPF II CTP 5,0x60 BC
EAN4048962412901
ProducentFischer A/S
Producent varenummer558495