Hurtig levering

Fuld returret

71 99 24 88 - info@vvsfix.dk

Fischer gasbetondybel GB 10

Billedet kan afvige fra det akutelle produkt
Tilbud

Fischer gasbetondybel GB 10

Fischer gasbetondybel GB 10 - GB Green, t/porebeton,mindst 50% bæredygtigt mat.-pk a 18stk

Varenummer: 516777926

216,75 DKK / pakke

Uden moms: 173,40 DKK

Vejl. pris: 481,25 DKK

Levering 1 - 3 hverdage hvis lager haves.

pakke

Se vores tilfredse kunder på Trustpilot:

Beøsg vvsfix på facebook

Detaljer

Den specielle dybel til forskellige fastgørelser i gasbeton. fischer gasbetonankerl GB GREEN er et særligt anker til forskellig fastgørelse i gasbeton. Gasbetonankret er ideel til montering i facader- og tagkonstruktioner, samt rækværk i gasbeton. Ankret er lavet af mere end 50% råmaterialer. fischer GB GREEN har de samme ydeevner og den samme bæringskapacitet som den originale grå. I fastlagte installationer hamres GB GREEN i efter forboring. De karakteristiske ydre lameller skaber en stram, forbindelse mellem anker og byggematerialet og sikrer et optimalt trykniveau og hold. Spiralformen på de ydre lameller skærer en særlig pasform i byggematerialet, der sikrer et sikkert hold.
Kan tilføres med en hammer - der er intet behov for særligt værktøj, og det sparer både tid og penge til installationen.
GB GREEN fås både i størrelse 8 og 10.
Produceret med mindst 50% bæredygtige genanvendelige ressourcer og er derfor særlig miljøvenlig. Gasbetondyblen GB GREEN er velegnet til planmontage.
De spiralformede udvendige ribber skærer sig ved montagen ind i det bløde byggemateriale og sørger for optimal trykfordeling og optimale holdeværdier.
Kan anvendes i gasbeton uden puds. Produktet er en del af serien GreenLine fra fischer, der bidrager til den grønne omstilling i byggebranchen
EAN4048962199949
ProducentFischer A/S
Producent varenummer524871