Hurtig levering

Fuld returret

71 99 24 88 - info@vvsfix.dk

Multifedtspray 500 ml m/PTFE

Billedet kan afvige fra det akutelle produkt
Tilbud

Multifedtspray 500 ml m/PTFE

Multifedtspray 500 ml m/PTFE - Eksklusiv afgift. UN 1950 Aerosoler, Brandfarlige 2.1 MG-270

Varenummer: 512113705

201,25 DKK

Uden moms: 161,00 DKK

Vejl. pris: 238,75 DKK

Levering 1 - 3 hverdage hvis lager haves.

Se vores tilfredse kunder på Trustpilot:

Beøsg vvsfix på facebook

Detaljer

MG-270 er et højtryksbestandigt smøremiddel med optimale vedhæftende egenskaber. Har stor krybeeffekt og indeholder mikrofine PTFE-kugler der trænger ind overalt.
Afvisende for fersk og salt vand. Yder langtidsrustbeskyttelse på grund af vedhæftningsevnen og har god syremodstandsdygtighed.

Anvendes til dele som udsættes for stærke påvirkninger i form af svingninger og rystelser. F.eks. åbne tandhjul, tandstænger, kædehjul, kæder, wireskinner og nagler. Fortrinligt dør- og vindues smøremiddel. Ligeledes til smøring af kæder, der kører med middel hastighed.

Er neutral overfor de fleste gummier, kunststoffer og lakker. Indeholder ikke metalsalte og modstår højtryksspuling og damp.

Fremragende til kæder og maskiner som arbejder under vand. Kan normalt anvendes sammen med andre olier, da MG-270 er blandbar med de fleste organiske og syntetiske olier.

Er et lugtfrit smøremiddel baseret på en fulsyntetisk olie. Er biologisk nedbrydelig og har meget lav toksicitet. Velegnet til smøring indenfor en lang række industrier f.eks.: Nærings-, nydelsesmiddes-, konserves-, sukkerfremstillings-, papir-, og tekstilfremstilling.

Dækker de fleste behov for vedvarende og renlig smøring i forbindelse med vand og damp, samt bestandighed over for milde opløsninger af syrer, baser og lud. I modsætning til andre smørefedter er MG-270 en new-tonsk væske, dvs. at viskositeten er uafhængig af forskydningshastigheden, og MG-270 bibeholder derfor sin viskositet i smørestederne.

På grund af den høje viskositet er MG-270 mindre egnet til smøring af små og hurtigløbende lejer, hvor den høje viskositet kan medføre øget friktion og varmeudvikling i lejerne - Anvend istedet VET-68 Steril olie.

Egenskaber
  • højtryksbestandig lys fedt
  • fuld syntetisk
  • vedhæftende
  • vandafvisende og rustbeskyttende
  • biologisk nedbrydeligt
  • fra -30°C til +240°C
 
EAN5709894137056
ProducentITW Spraytec Nordic
Producent varenummer13705